URMĂREȘTE-NE
Mihăiță Beștea și Vicuța Nica

POLITICĂ

MIHĂIȚĂ BEȘTEA, DUPĂ PLECAREA VICUȚEI NICA DIN PSD: „NU ESTE TÂRZIU SĂ SE ÎNTOARCĂ”

Prezent vineri în cea de-a 12-a ediție a emisiunii „Spune-mi despre Călărași”, Mihăiță Beștea, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași și președintele PSD Oltenița, a vorbit, printre altele, și despre migrația unor politicieni de la un partid la altul în prag de alegeri. Acesta a precizat că această migrație a avut loc într-un singur sens, cel în care primari sau membri PNL s-au alăturat echipei PSD.

Totuși, în momentul în care i s-a amintit că și PSD a pierdut de curând un om important din echipă, pe Vicuța Nica, fosta vicepreședintă a OFSD Călărași, acesta a precizat că îi pare rău de plecarea acesteia, iar echipa social-democrată este dispusă să o primească înapoi.

O fată deosebită, o femeie deosebită. Nu am înțeles motivul supărării dumneaei, nici nu vreau să îl comentez. Vreau doar să vă spun că, într-adevăr, îmi pare rău de plecarea doamnei Vicuța. Nu este târziu să se întoarcă către PSD”, a spus Mihăiță Beștea.

Reamintim că Partidul Național Liberal a anunțat că Vicuța Nica va candida din partea liberalilor pentru funcția de primar al comunei Grădiștea. În prezent, Vicuța Nica este viceprimar în aceeași localitate.

FOTO: colaj / captură „Spune-mi despre Călărași” & Facebook (Ciprian Pandea)

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top