URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

MIHĂIȚĂ BEȘTEA, CANDIDATUL PSD PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI OLTENIȚA

Astăzi, 29 martie a.c., în mijlocul a 500 de persoane, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, Vasile Iliuță, a lansat candidatura lui Mihăiță Beștea pentru funcția de edil al municipiului Oltenița. 

Pe parcursul a celor două ore, cele mai apropiate persoane ale candidatului pentru Primăria municipiului Oltenița, Mihăiță Beștea, precum și președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, Vasile Iliuță, au ținut discursuri în care și-au arătat susținerea necondiționată pentru candidatul PSD. 

Vasile Iliuță, coordonatorul social democraților pe raza județului Călărași, se arată încrezător în capacitatea lui Mihăiță Beștea de a aduce municipiul Oltenița pe drumul cel bun. 

“Vreau să vă spun că sunt mândru să văd atât de multe persoane la o lansare de candidatură. Această mândrie trebuie transformată în victorie pe 9 iunie. Îl cunosc pe Mihăiță Beștea de mai mulți ani, a fost lângă mine, mi-a urmărit activitatea și acum a venit timpul să își arate experiența acumulată în fața oltenițenilor”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași. 

De la parcursul profesional la studiile absolvite și “adoptarea” de către Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Călărași, experiențele din viața lui Mihăiță Beștea a fost împărtășite publicului larg. 

“Tot ceea ce s-a spus astăzi despre mine mă copleșește. Domnule președinte, permiteți-mi să vă spun cât de onorat mă simt pentru tot ceea ce se întâmplă astăzi aici. Mulțumesc din suflet, Vasile Iliuță! Lucrurile sunt oarecum simple, nu avem foarte multe opțiuni. Avem o opțiune de a ne lăsa amăgiți de cei care au fost la conducerea primăriei de atâta timp și mai avem o altă opțiune, cea de a ieși din rând și, alături de Partidul Social Democrat, să putem crea lucruri frumoase pentru noi, oltenițenii. Noi nu venim cu promisiuni, noi venim cu rezolvări pentru problemele oamenilor! Avem experiența necesară pentru a rezolva aceste probleme. Ne-am săturat de cârpeli”, a spus Mihăiță Beștea, candidatul pentru Primăria municipiului Oltenița din partea Partidului Social Democrat Călărași. 

Pe lângă președintele Partidului Social Democrat Călărași, Vasile Iliuță, în cadrul evenimentului care a avut loc la Sala de Cultură Oltenița au luat cuvântul și Ion Samoilă, secretarul general PSD, Nicușor Cionoiu, senator, Constantin Bîrcă, deputat, Violeta Mușat, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ionela Ichim, președintele Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Călărași, Ionuț Stan, subprefect și președinte al Organizației Județene a Tineretului Social Democrat Călărași, Ion Pițoi, actualul viceprimar al municipiului Oltenița, Daniela Mihai, director al Direcției de Dezvoltare din cadrul Consiliului Județean Călărași, Ștefan Dumitru, fost primar al municipiului Oltenița, Laura Munteanu, președinte OFSD Municipiul Oltenița, precum și Ionela Iordan, fostă colegă a candidatului. 

“În urmă cu trei ani am luat hotărât ca domnul Beștea să fie candidatul pentru primăria municipiului Oltenița și astăzi ne ținem de promisiune. Mihăiță Beștea a ajuns la o maturitate politică și administrativă, astfel are capacitatea de a face ceea ce este necesar pentru cetățenii municipiului Oltenița”, a adăugat Ion Samoilă, secretarul general al Partidului Social Democrat Călărași. 

“Sigur, trebuie să vorbim despre colegul nostru, dar vreau să încep prin a vă spune că Partidul Social Democrat reprezintă în județ formațiunea politică care a răspuns nevoilor călărășenilor. Din marea familie PSD face parte și oltenițeanul Mihăiță Beștea. În politică trebuie să fii perseverent și răbdător, dar iată, timpul tău, Mihăiță Beștea, a venit. Cu sprijinul tuturor vei deveni primarul municipiului Oltenița”, a precizat Constantin Bîrcă, deputat.

“Ne aflăm aici pentru a susține un alt tipar de candidat. Este un om pragmatic, exemplar și cu marele “defect” de a fi tânăr. Toți ne dorim o schimbare, dar votul dumneavoastră pentru această schimbare este esențial. Dacă Partidul Social Democrat, cel mai puternic partid, l-a ales pe Mihăiță Beștea, haideți să îl susținem cu toții! Mihăiță este omul care poate crea proiecte, le poate rezolva, poate creiona turismul în municipiul Oltenița”, a declarat senatorul Nicușor Cionoiu.

Într-adevăr, nu am lucrat cu Mihăiță Beștea, dar am auzit atât de multe lucruri frumoase legate de el. Întotdeauna am văzut în Mihăiță un om cu viziune și un om cu experiență care poate da o altă față municipiului Oltenița”, a precizat Violeta Mușat, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Pe lângă autoritățile care reprezintă interesele călărășenilor la nivel național, liderii celor trei mari organizații din cadrul Partidului Social Democrat au urcat pe scena sălii din Oltenița pentru a-i recunoaște meritele lui Vasile Iliuță și pentru a-l încuraja pe Mihăiță Beștea. 

“Sunt sigur că tinerii sunt alături de un tânăr. Țin să menționez că și începutul carierei mele a fost tot la Oltenița. Am fost șef serviciu în subordinea oltenițenilor Laura Munteanu, Cristian Onofrei și Mihăiță Beștea. Am făcut greșeli și când doamna Laura mă certa, domnul Beștea ma împăca. Am avut un parcurs foarte frumos alături de oameni mărinimoși”, a mărturisit Ionuț Stan, subprefect al județului Călărași și președinte al Organizației Județene a Tineretului Social Democrat Călărași. 

De când am intrat și a fost prezentat Mihăiță Beștea, am observat că ropotele de aplauze nu se opreau. Așadar, Mihăiță este iubit aici, la Oltenița. Ne întrebăm acum cum ajunge un om să fie iubit. În primul rând, prin devotament, seriozitate și, cel mai important, umanitate. Cred cu tărie că Mihăiță Beștea este omul potrivit pentru Oltenița”, a adăugat Ionela Ichim, președintele Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Călărași. 

Colegele din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă și al Consiliului Județean Călărași, precum și actualii si foștii primari din județ au fost prezenți la eveniment, subliniind aportul pe care îl poate aduce Mihăiță Beștea în dezvoltarea municipiului Oltenița. 

“Când i-am spus lui Mihai că vreau să iau și eu cuvântul, nu mă gândeam că voi vorbi în fața unei asemenea săli. Îl cunosc de 22 de ani, atunci când, proaspăt de pe băncile facultății, a venit să ocupe un post scos la concurs. Vremurile ne-au dus peste tot, dar am rămas prieteni. Este un tânăr foarte bine pregătit, știe foarte bine să comunice, este foarte hotărât și cunoaște foarte bine verbul “a face”. Oltenița merită un primar cu o nouă viziune”, a adăugat Ionela Iordan, fostă colegă.

Am avut atât de multe realizări împreună cu colegii mei de la Oltenița. De câțiva ani lucrez cu echipa Iliuță și pot spune că am avut o colaborare exemplară. Aveți un om care trage de noi pentru a dezvolta municipiul Oltenița”, a declarat Daniela Mihai, directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul Consiliului Județean Călărași. 

“Echipa aceasta a dat Olteniței mulți oameni valoroși, oameni care au condus comunitatea și oameni care au ajuns în Parlamentul României. Suntem o echipă valoroasă, o familie. Sper ca anul 2024 să nu fie la fel de trist precum 2020. Schimbarea trebuie să aducă un progres, o schimbare în bine. Schimbarea ține de noi și cred că avem un președinte care este capabil să ne conducă. Schimbarea în bine înseamnă Mihăiță Beștea”, a menționat Laura Munteanu, președintele Organizației Municipale a Femeilor Social Democrate Oltenița. 

“Aș dori să plec de la două aspecte esențiale: viziunea și misiunea. Este foarte clar că la conducerea Partidului Social Democrat Călărași, prin persoana domnului președinte, județul are o viziune. Misiunea noastră, a oltenițenilor, este de a pune în practică viziunea județului. Acum este momentul să ne unim și să devenim o comunitate puternică care să aibă un singur scop: Oltenița. Este nevoie de o persoană care să ne reprezinte, să dezvolte municipiul și pe care să o susținem”, a spus Ion Pițoi, viceprimarul municipiului Oltenița. 

“Sunt primar din 2000 și îmi asum toate greșelile. Sunt alături de Mihăiță și merg alături de el în alegeri. Sunt alături oricând de domnul presedinte Vasile Iliuță și de marea familie a Partidului Social Democrat”, a declarat Iulian Iacomi, primarul orașului Lehliu Gară. 

Astăzi am venit pentru un prieten. Mihai Beștea este omul care nu a sărit nicio etapă. Este omul care știe, poate, vrea și este cea mai bună alegere pentru Oltenița”, a conchis Marius Dulce, primarul municipiului Călărași.

Obiectivul stabilit de PSD pentru alegerile locale se focusează pe obținerea a cel puțin 40 de edili social-democrați. În cadrul ultimelor alegeri, PSD Călărași s-a degajat cu ușurință de principalul rival, obținând majoritatea primăriilor din județul Călărași.

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top