URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

MIHAI PALAGHIA, CAMPION NAȚIONAL LA LUPTE LIBERE

Un pompier militar călărăşean este din nou campion naţional la Cupa României – ediţia 2023 la Lupte libere – competiţie desfăşurată în orașul Târgu Mureș.

    Soldatul gradat profesionist Mihai Nicolae Palaghia a participat în perioada 4-6 Noiembrie 2023, în județul Mureș, la Cupa României la Lupte libere și a obținut, așa cum ne-a obișnuit, cea mai strălucitoare medalie, medalia de aur și locul întâi la categoria 97 de kilograme la individual, dar și locul întâi pe echipe, alături de luptătorii de la CSM RAPID București.

     De-a lungul timpului, de cand se antrenează temeinic, Mihai Nicolae Palaghia are în palmares 10 titluri de campion naţional la Lupte Libere şi multe alte trofee şi medalii, succese remarcabile, care îl recomandă pe tânărul pompier ca fiind un sportiv de excepție.

     Pompierul Mihai Palaghia este multiplu campion naţional şi trebuie spus că este, de fapt, un obişnuit al podiumurilor de premiere, în timpul celor 11 ani de când practică acest frumos sport, remarcându-se ca un sportiv disciplinat, ambiţios, căruia îi place să persevereze şi să atingă noi ţinte.  

      Mihai Palaghia are 26 de ani şi este pompier militar, în primăvara anului trecut promovănd un examen prin care a dobândit calitatea de soldat gradat profesionist în cadrul ISU “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

      După perioada de instruire, Mihai Palaghia a fost încadrat la Detaşamentul de pompieri Călăraşi, unde s-a integrat foarte bine în echipa salvatorilor, având deja la activ câteva intervenţii mai complexe, care l-au obişnuit cu munca de pompier, cu disciplina militară şi desigur, cu spiritul de echipă.

      Într-o scurtă discuţie avută recent cu luptătorul, spunea că este foarte încântat de ceea ce a devenit, că este mândru să facă parte din echipa pompierilor călărăşeni şi că nu vrea să se oprească aici, visul lui ar fi acela, ca într-un viitor apropiat, să promoveze un alt examen, prin care să devină subofiţer.

          

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top