URMĂREȘTE-NE

EDUCAȚIE

MICII CĂLĂRĂȘENI AU PARTICIPAT LA PROIECTUL “BISERICA CU 1000 DE FLORI”


Elevii claselor Pregătitoare A și a III-a au participat la o activitate în cadrul Proiectului Educațional “Biserica cu 1000 de flori” în parteneriat cu Biserica “Sfântul Andrei”, din localitatea Radu Negru, unde preot paroh este părintele Gugu Emilian Bogdan. Activitatea s- a desfășurat sub îndrumarea doamnelor profesoare Cristea Zizi și Adam Petronela.

“Florile au nevoie de timp ca să înflorească! La fel și copiii,” este mesajul postat pe pagina instituției.

Biserica “Sfântul Andrei”, din localitatea Radu Negru a ajuns cu această acțiune să fie numită „ Biserica cu 1000 de flori ”.


“Astazi ne-au vizitat îngerii! În baza parteneriatului dintre Biserica noastră şi Şcoala Gimnazială „Carol I” din Călăraşi, îngeraşii din clasa pregătitoare sub îndrumarea doamnei Profesor învățător primar Zizi Cristea şi îngeraşii clasei a III-a sub îndrumare doamnei Profesor învățător primar Petronela Adam, au venit cu un autocar plin de flori pentru a le planta în curtea Bisericii.
Şi cum orice lucru bun începe cu rugăciune, aşa şi noi mai întâi ne-am rugat în Sfânta Biserică, apoi pentru a prinde putere am mâncat o gustare şi la treabă.
Mulţumim lui Dumnezeu că ne-a adus aceşti copii minunaţi şi tuturor celor implicaţi în acest proiect!!!

„Biserica cu 1000 de flori” nu este doar un titlu, noi chiar avem peste 1000 de flori plantate în acest an, aşteptăm florile să înflorească şi pe dumneavostra să le admiraţi!” a fost mesajul postat de către Gugu Emilian Bogdan, preot paroh al Bisericii “Sfântul Andrei” din localiatea Radu Negru din Călărași.

Continue Reading
La Top