URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

MESAJUL MINISTRULUI MUNCII, MARIUS BUDĂI, DE 1 MAI

Dacă în ultimii doi ani, Ziua Internațională a Muncii a fost umbrită de restricțiile dure impuse din cauza pandemiei de Covid-19, în acest an, deși avem libertatea de a fi împreună, resimțim efectele războiului, susţine ministrul Muncii, Marius Budăi. Acesta a menţionat că asistăm cu toții la distrugerea a sute de mii de locuri de muncă, de întreprinderi și de vieți.

“Dacă în ultimii doi ani, Ziua Internațională a Muncii a fost umbrită de restricțiile dure impuse din cauza pandemiei de Covid-19, în acest an, deși avem libertatea de a fi împreună, resimțim efectele războiului. Asistăm cu toții la distrugerea a zeci, sute de mii de locuri de muncă, de întreprinderi și de vieți. La fel ca și criza generată de pandemie, criza din piața muncii cauzată de război va lovi cel mai puternic în persoanele cele mai vulnerabile. În aceste momente, mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari și să rămânem centrați pe nevoile oamenilor afectați cel mai puternic de efectele pandemiei ori ale războiului. Deși traversăm o perioadă dificilă, ea aduce și noi posibilități pe care le putem și trebuie să le exploatăm”, a precizat Marius Budăi, pe o reţea socială.

De asemenea, el a transmis un mesaj tuturor celor care muncesc şi a afirmat că se înclină în faţa tuturor celor care au fost în prima linie, pentru a-şi ajuta semenii afectaţi de pandemie, iar acum vin în sprijinul celor care fug din calea războiului.

“La mulți ani tuturor celor care muncesc și mă înclin în fața tuturor celor care au fost în prima linie pentru a-și ajuta semenii afectați de pandemie, iar acum își fac cu devotament meseriile și vin în sprijinul celor care fug din calea războiului”, a mai spus ministrul Muncii.

Continue Reading
La Top