URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

MEDICI REZIDENȚI, ANGAJAȚI LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ CĂLĂRAȘI

Șapte medici rezidenți s-au alăturat echipei Spitalului Județean de Urgență “Dr. Pompei Samarian” Călărași. Aceștia vor activa pe specialitățile: terapie intensivă, cardiologie, neurologie, pediatrie și epidemiologie. Săptămâna trecută, doctorii au fost întâmpinați de președintele Consiliului Județean (CJ) Călărași, Vasile Iliuță și managerul spitalului, Bogdan Mihai.

Șapte medici rezidenți din anul I, pe specialitățile terapie intensivă, cardiologie, neurologie, pediatrie și epidemiologie, au intrat în echipa Spitalului Județean Călărași. După ani în care ne-am preocupat să aducem medici către Călărași, am implementat proiecte de dezvoltare a infrastructurii sanitare, am făcut curățenie în saloanele pacienților și am echilibrat echipa medicală, astăzi, putem spune că ne-am atins scopul. Județul Călărași devine atractiv pentru tinerii entuziaști ai medicinei românești. Bine ați venit”, a declarat șeful CJ, Vasile Iliuță, pe o rețea de socializare.

“La Călărași, noi clădim viitorul. Șapte noi medici rezidenți. O echipă. Toate lucrurile astea le facem în timp ce oameni mici, capabili să ducă în derizoriu și funcțiile cele mai mari din stat, pe care le-au obținut prin înclinarea capului și a coloanei până la limita fracturii în fața unor șefi din județele de unde merg să își obțină aprobările pentru lucrurile mărunte care le macină existența, postează prin texte scrise de alții, despre victorii obținute. Pe hârtie, fără nimic realizabil. Investițiile în sănătate, în echipamente, condiții de lucru, facilități acordate, sperăm să fie definitorii pentru ca peste câțiva ani noii medici să fie printre cei care vă  vor furniza un act medical de calitate în Spitalul Judetean de Urgenta  Dr.Pompei Samarian Călărași”, a subliniat Bogdan Mihai, pe pagina sa de Facebook.

Lista noilor medici  rezidenți ai Spitalului Județean de Urgență Călărași:

  • Adriana Oancea – rezident epidemiologie;
  • Anca Alexandra Păun -rezident pediatrie;
  • Sînziana Andreea Mitrea -rezident cardiologie;
  • Daniela Georgiana Dragomir – rezident ATI;
  • Laura Elena Sirghe -rezident ATI;
  • Vlad Frunză – rezident neurologie;
  • Adrian Marius Păun -rezident boli infecțioase.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top