URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

MEDIC NOU SPECIALIST DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

Administratorul public al județului Călărași, Bogdan Mihai, a anunțat astăzi, pe o rețea de socializare, că un nou medic specialist de anestezie și terapie intensivă s-a alăturat echipei Spitalului Județean de Urgență „Dr.Pompei Samarian” Călărași. Este vorba despre medicul Cosmin Săndulescu.

Domnul doctor Cosmin Săndulescu se alătură echipei nostre în urma unor discuții concrete axate proiecția de dezvoltare pe care o avem. Pot spune că am fost surprins de rapiditatea cu care s-au concretizat discuțiile pe care le-am purtat cu domnul doctor. Inițial m-am asteptat la perioade de tatonări destul de lungi, prin prisma experienței de până acum”, a transmis Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași.

Medicul Cosmin Săndulescu a început activitatea încă de astăzi.

Chiar și astăzi am purtat discuții legate de modul în care dânsul își va aduce contribuiția la dezvoltarea activității din Spitalul Județean de Urgenta  Dr.Pompei Samarian Călărași. L-am rugat un singur lucru. Să ceară sprijin de fiecare dată când lucrurile poate nu funcționează cum ar dori. Pot spune că deja aștept următoarea discuție, pentru a pune în aplicare planul de extindere a activității pe care l-a structurat deja”, a mai transmis Bogdan Mihai.

FOTO: Facebook/Bogdan Mihai

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top