URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

MĂSURI DE ORDINE PUBLICĂ, ASIGURATE DE JANDARMERIE, POLIȚIE ȘI POMPIERI, LA FESTIVALUL FLORI DE MAI

În perioada 13 – 15 mai a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călărași, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Călărași şi I.S.U. Călărași, vor asigura măsurile de ordine publică, în municipiul Călărași, la Festivalul Concurs Național de Interpretare a Muzicii Ușoare Românești ,,Flori de Mai”.

De asemenea, în această perioadă efectivele unității vor fi angrenate în misiuni de asigurare a ordinii publice la meciurile de fotbal din Liga a III-a dintre echipele: AS FC Agricola Borcea și Farul Constanța 2, ACSM Oltenița și SC FC Voluntari SA 2.

Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător bunei desfășurări a manifestărilor ocazionate de aceste evenimente, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice, încălcarea normelor de convieţuire socială, precum şi depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale.

Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, jandarmii recomandă participanţilor să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii care îi însoțesc și să acorde o atenţie sporită modului de păstrare a bunurilor şi obiectelor personale.

Reamintim cetăţenilor, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul jandarmilor aflați în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top