URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

MAȘINĂ ÎN FLĂCĂRI ÎN MUNICIPIUL URZICENI

În dimineața zilei de astăzi, echipele de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitate să intervină pentru a lichida un incendiu produs la un autoturism, între localitățile Copuzu și Crăsanii de jos. La fața locului s-au deplasat două echipaje de salvatori, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru a interveni în situația de urgență.

Din fericire, nu au fost raportate victime în urma incendiului. Conform informațiilor furnizate de autorități, șoferul autoturismului a reușit să se autoevacueze la timp, astfel încât nu a fost nevoie de intervenția echipajelor medicale pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cu toate acestea, autoturismul a fost afectat în proporție de aproximativ 80% de incendiu, astfel încât a fost necesară intervenția promptă și eficientă a pompierilor pentru a evita răspândirea flăcărilor la alte vehicule sau bunuri din zonă.

În urma investigațiilor, cauza probabilă de producere a incendiului a fost identificată ca fiind un scurtcircuit electric.

Continue Reading
La Top