URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

MARIUS DULCE, DESPRE STRADA BUCUREȘTI: CRED CĂ ÎN DOUĂ SĂPTĂMÂNI TERMINĂM CU ASFALTUL

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a fost prezent, astăzi, în studioul Radio Voces Campi, acolo unde a vorbit despre proiectele care se află în acest moment în implementare. Unul dintre ele, care este și cel mai dezbătut proiect al acestui mandat, este cel al străzii București. Marius Dulce a menționat că în aproximativ două săptămâni va fi finalizată asfaltarea străzii București, urmând ca mai apoi să fie realizate alte lucrări la acest obiectiv.

Lucrăm, lucrăm, lucrăm. Astăzi începem să lucrăm pe tronsonul de la Cuza Vodă până la Eroilor, iar după aceea de la Eroilor până la Portului și mergem spre Modelu. Eu cred că în două săptămâni terminăm cu asfaltul. După aceea încep lucrările care au fost lăsate mai în urmă, pe troturare, să corectăm ceea ce nu este așa cum trebuie să fie, pentru că mai sunt anumite zone în care nu e în regulă ce s-a întâmplat acolo și cum au lucrat. Suntem în spatele lor și le spunem acolo e bine, acolo nu e bine. Dar important este să asfaltăm pentru e debloca circulația”, a spus Marius Dulce.

De asemenea, edilul a mai precizat că de curând a emis ordinele de începere a lucrărilor de asfaltare și pe alte străzi din municipiu. Este vorba despre străzile Independenței, Mihail Kogălniceanu și bulevardul 1 Mai.

Este în programul nostru, am obținut bani guvernamentali pe PNI Anghel Saligny, s-au terminat toate procedurile, iar acum le-am dat ordinul de începere pentru a începe și în acea zonă, pentru că vreau să schimbăm toată această zonă: Independenței, Măgureni, 1 Mai, Kogălniceanu. Am intrat de ieri și pe Kogălniceanu, că tot ne întrebau ascultătorii dumneavoastră când, cum. De ieri am început să facem

Valoarea contractelor de asfaltare pe aceste străzi se ridică la peste 10 milioane de lei.

Continue Reading
La Top