URMĂREȘTE-NE
Marius Dulce

ACTUALITATE

MARIUS DULCE A CÂȘTIGAT ALEGERILE ȘI RĂMÂNE PRIMARUL MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI

Marius Dulce (PSD), primarul municipiului Călărași, a câștigat alegerile locale desfășurate ieri, 9 iunie, și rămâne astfel la conducerea Primăriei municipiului Călărași pentru încă patru ani. Rezultatele finale nu au fost anunțate până acum, însă se anunță un diferență considerabilă pentru social-democrat față de contracandidatul de pe locul doi.

Într-o reacție pe o rețea de socializare, Marius Dulce le-a mulțumit călărășenilor pentru încrederea acordată pentru un nou mandat.

Câștigul nu este al meu, este al dumneavostră, celor care v-ați identificat cu proiectul meu viitor pentru Călărași. Următorii patru ani să fie mai buni decât primii și să continuăm împreună parteneriatul trainic de care tot vă vorbesc și la care țin foarte mult. Mulțumesc echipei mele care a avut încredere în mine și dumneavoastră, dragi prieteni, pentru victoria frumoasă de astăzi. Faptul că m-ați votat în număr atât de mare (peste 10.000 de voturi numărate până la această oră) și că m-ați desemnat câștigător în toate secțiile de votare mă obligă la și mai multă atenție și grijă pentru oraș. Ne apucăm de treabă! Iar”, a transmis Marius Dulce.

Continue Reading
La Top