URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

MAREA DICTARE – UN EVENIMENT SPECIAL LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ “ALEXANDRU ODOBESCU” DE ZIUA MONDIALĂ A EDUCAȚIEI

Biblioteca Județeană “Alexandru Odobescu”, subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită cu bucurie să vă alăturați lor joi, 5 octombrie 2023, începând cu ora 16.30, în fața sediului central de pe strada 1 Decembrie 1918, pentru a celebra împreună Ziua Mondială a Educației printr-un eveniment inedit: “Marea Dictare” – o dictare în aer liber, la care sunteți invitați cu drag să participați în număr cât mai mare.

Evenimentul va aduce în prim-plan frumusețea limbii române printr-un exercițiu de scriere după dictare, susținut de către scriitoarea Stela Anghel. Pentru a participa, trebuie să vă înscrieți în prealabil folosind formularul disponibil online.

Ziua Educației prinde mâine o formă în care vrem să implicăm atât tineri cât și persoane mai în vârstă și părinți. Va fi Marea Dictare, doamna profesor și scriitor Stela Anghel a răspuns pozitiv invitației noastre, va fi o dictare în aer liber, va fi și un concert muzical, oamenii vor pleca de aici cu ceva, în urma dictării. Nu dezvălui toate surprizele, așteptăm un număr cât mai mare de oameni, îmi doresc să fie o acțiune la fel de reușită sau mai mult, cum a fost cea cu Noaptea Bibliotecilor și în continuare pregătim lucruri frumoase.” – a declarat, pentru Canal Sud, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași, Ionela Ichim.

Organizatorii vor pune la dispoziție materialele necesare pentru exercițiul de dictare. Termenul limită pentru înscrieri este joi, 05.10.2023, ora 12.00.

Continue Reading
La Top