URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

MARE ATENŢIE LA FERMENTAREA VINULUI. RECOMANDĂRILE ISU

Mustul poate fi periculos dacă nu respecți câteva reguli importante!

Butoaiele cu must nu trebuie depozitate în beciuri sau spații care nu au căi de aerisire!

Procesul de fermentare trebuie să se realizeze în spaţii deschise sau bine aerisite!

Dacă fermentarea se produce totuși într-un spațiu închis, este interzisă intrarea fără o aerisire în prealabil!

Mai concret, deschizi ușa să intre aer de afară și aștepți minim jumătate de oră până vei intra!

Doar câteva minute de inhalare a dioxidului de carbon pot fi fatale așa că e responsabilitatea ta să te păzești de acest pericol!

Mai multe informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.

Continue Reading
La Top