URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

MARCEL CIOLACU: NU MUNCITORII ROMÂNI SUNT CEI CARE TREBUIE PEDEPSIȚI, CI TREBUIE STOPAT EVENTUALUL FLUX DE BANI CĂTRE APROPIAȚII LUI PUTIN

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut marţi, 22 martie 2022, Guvernului să clarifice rapid situaţia firmei TMK Artrom din Slatina.

„Sancţiunile internaţionale la adresa Rusiei sunt absolut necesare. Tăierea surselor de bani pentru oligarhii lui Putin este obligatorie. Niciun leu, niciun euro nu trebuie să finanţeze războiul lui Putin! Dar nicio ţară europeană nu a sancţionat angajaţii companiilor producătoare care au reprezentare în mai multe state, cum sunt, de exemplu, cei 2.500 de angajaţi români ai TMK Artrom din Slatina, în cazul cărora, de mai bine de două săptămâni, nu s-a găsit nicio soluţie. Solicit Guvernului să clarifice legal şi rapid situaţia firmei TMK Artrom din judeţul Olt. Repet! Nu muncitorii români sunt cei care trebuie pedepsiţi, ci trebuie stopat eventualul flux de bani către apropiaţii lui Putin. Pentru România sunt importanţi românii şi locurile de muncă, precum şi funcţionarea în continuare a economiei româneşti. Mai mult, aprobarea unei ordonanţe de urgenţă din partea Executivului pentru rezolvarea situaţiei de la TMK ar clarifica şi alte cazuri similare”, a scris președintele PSD, pe Facebook.

Continue Reading
La Top