URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

MÂNĂ DE LA MÂNĂ, INIMĂ PENTRU INIMĂ, ALĂTURI DE UCRAINA

Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu din Călărași, prin grija Inspectoratului Școlar Județean Călărași, a pus la dispoziția Crucii Roșii, sala de sport, fiind o sală foarte mare pentru a organiza toate donațiile.

Ieri, 1 Martie, echipa CANAL SUD a fost prezentă și a discutat cu directoarea Crucii Roșii Călărași, Aura Giurcă și cu directoarea Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazu”, Antoaneta Ancuța Brașoveanu.

“Este prima zi, am început în forță, de la ora 8:30, ne-a sunat doamna director adjunct și ne-a spus că stă lumea la coadă cu donații.
Este o mobilizare deosebită, ne-a sprijinit astăzi Școala Postliceală Dr. Pompei Samarian, cu opt eleve, am avut voluntarii noștri, au venit și profesori de la Inspectoratul Școlar și ne-au ajutat la numărat, transportat și sortat”, a declarat Aura Giurca, Director Crucii Roșii Călărași.

“Școala Nr.10 a hotărât, astăzi, de mărțisor să vină să sprijine Inspectoratul Școlar și Crucea Roșie și le mulțumim că ne-au oferit această oportunitate de a ajuta în acest fel organizat.
Am adus și dezinfectant și măști și tot ce avea Crucea Roșie pe listă: pături, halate, produse de igienă corporală, scutece pentru bebeluși și multe alte produse, toate noi.
Aceasta este prima tranșă, campania doar ce a început și va dura atât cât va fi nevoie”, ne spune Antoaneta Ancuța Brașoveanu.

Continue Reading
La Top