URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

AU MAI RĂMAS MAI PUȚIN DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI ÎN CARE VĂ PUTEȚI AUTORECENZA. CUM SE EFECTUEAZĂ RECENSĂMÂNTUL ONLINE

Recensământul Populației și Locuințelor este în plină desfășurare. Prima etapă, respectiv autorecenzarea, se derulează până la data de 15 mai 2022. Așadar, au mai rămas mai puțin de două săptămâni în care vă puteți autorecenza. Dacă veți completa formularul online cu întrebări, veți beneficia și de o zi liberă plătită de angajator.

Autorecenzarea se efectuează în doi pași. Primul pas presupune completarea formularului de pre-înregistrare de către o singură persoană din familie pentru restul membrilor gospodăriei. Al doilea pas este completarea chestionarului individual de recensământ de către fiecare membru al familiei în parte. Chestionarele vor fi trimise sub forma unui link, la adresele de e-mail indicate.

Cei care aleg să nu completeze online formularul, vor fi amendați.

În cazul acestora, datele vor fi colectate de către recenzori, prin interviuri față în față, realizate prin intermediul tabletelor, aceasta fiind cea de-a doua etapă a recensământului, care se va desfășura în perioada 16 mai-17 iulie 2022.

Accesând următorul link, veți putea afla care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a vă autorecenza: https://www.recensamantromania.ro/wp-content/uploads/2022/03/cum-sa-te-autorecenzezi_pas-cu-pas.pdf.

De asemenea, un tutorial în acest sens veți putea urmări în Jurnalul Canal SUD din această seară.

Sursa foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top