URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

LUDOVIC ORBAN, PREZENT LA CĂLĂRAȘI. FORȚA DREPTEI ȘI-A ALES CONDUCEREA BIROULUI POLITIC JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

Reprezentanții Forța Dreptei Călărași, dar și cei de la conducerea centrală a partidului, s-au întrunit ieri, în sala de ședinte a Consiliului Județean Călărași, cu ocazia Conferinței Județene de alegeri a Biroului Politic Județean Călărași. Invitat de seamă la acest eveniment a fost chiar președintele partidului Forța Dreptei, fostul premier Ludovic Orban.

Județul Călărași este un județ în care, din păcate, foarte mulți cetățeni au preferat această stare de dependență și au preferat de multe ori să voteze cu memorie scurtă, adică după ce li s-a dat în perioada de campanie, iar mulți, mai ales, după ce li s-a dat în ziua votului. Ăsta e votul cu memorie scurtă. În mod normal, un om normal la cap trebuie să voteze după ce primește de la cineva care e la putere patru ani de zile. Nu după o șpagă în ziua alegerilor sau cadouri care sunt oferite în timpul campaniei electorale”, a declarat Ludovic Orban.

Forța Dreptei este unul dintre partidele care alcătuiesc Alianța Dreapta Unită. Celelalte formațiuni politice membre ale acestei alianțe sunt USR și PMP. Împreună vor candida la alegerile locale și parlamentare din 9 iunie.

Ne așteaptă o luptă grea în acest județ. Cu toții suntem conștienți că avem de luptat cu comasații PNL-PSD, cu extremiștii care și-au găsit adepți în număr mare. Scopul nostru este să trimitem cât mai mulți dintre candidații noștri în Parlamentul European și câștigarea cât mai multor mandat de consilieri județeni”, a precizat Amelia Giurcan, președinta interimară a USR Călărași.

În urma votului exprimat ieri, președintele Biroului politic Județean Călărași al partidului Forța Dreptei a fost ales Dan Vasile, care este și președintele organizației județene.

Mulțumesc pentru încrederea acordată, dragi colegi. Avem foarte mult de muncă, trebuie să ieșim zilnic de acum încolo pentru a fi cunoscuți și să spun câteva cuvinte despre mine: sunt antreprenor de 30 de ani de zile, nu am lucrat la stat decât între anii 1984 – 1994, iar de atunci m-am hotărât să iau taurul de coarne, eram tânăr și încă și acum am forță și dorință de muncă”, a spus Dan Vasile.

De cealaltă parte, vicepreședinții Biroului politic Județean Călărași al Forței Dreptei au fost aleși Camelia Dăscălescu și Adrian Bută.

Am venit în acest partid datorită întâlnirii cu domnul președinte Ludovic Orban, se pare că este omul providențial. Am venit la construcție, nu am primit niciodată nimic de-a gata, nu am avut contracte cu statul, nu am furat, sunt sinceră, am ajuns la maturitate, nu mă interesează să căpătuiesc acum”, Camelia Dăscălescu

M-am înscris într-o luptă împotriva a ceea ce se întâmplă în momentul de față, ceea ce oamenii simt, dar nu vor să spună. Să îi mobilizăm pe cei care în momentul de față sunt dezavantajați și umiliți. Cei care muncesc sunt umiliți. Trebuie să dezvoltăm antreprenorialul, mica inițiativă. Țările dezvoltate nu s-au bazat pe altceva”, a spus Adrian Bută

Partidul Forța Dreptei a fost înființat în decembrie 2021, după ce Ludovic Orban împreună cu mai mulți liberali au părăsit Partidul Național Liberal și au creat o nouă formațiune politică.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top