URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

LUCRĂRILE DE REABILITARE A CĂMINULUI CULTURAL DIN FUNDENI, SUSPENDATE

Începute în urmă cu doi ani de zile, lucrările de reabilitare desfășurate la Căminul Cultural din Fundeni, sunt astăzi suspendate. Primarul Gheorghiță Cărtușanu spune că lucrurile nu vor rămâne așa, în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat. Totul va fi luat de la zero, clădirea veche va fi transformată într-un Centru Multifuncțional.

“Eu întotdeauna ce promit, fac. Mereu am spus – întotdeauna mă țin de cuvânt, nu renunț, indiferent de greutatea acelui proiect. Proiectul are ca scop să devină un centru multicultural, să pot să trimit copii cu nevoie speciale, care nu au, să dotez o sală de clasă cu un fel de laborator de informatică, nu toată lumea are posibilități financiare să dețină un calculator, un laptop. Nu mă las, pentru că dacă vor să meargă să facă meditații punem la dispoziție. Întâlnirile pe care le ai cu cetățenii… o serbare, un spectacol, de-aia îi spun cămin.
Căminul cultural a avut contract de finanțare cu CNI, am predat amplasamentul, s-au apucat, s-a decopertat… de 2 ani nu s-a mai făcut nimic. Ploile, iarna, primăvara și-au făcut simțite prezența. 2 din 3 pereți au căzut. Vrem să luăm de la zero să facem radiere pe cartea funciară pentru a veni din nou cu construcție pe același lucru. Nu renunțăm. Venim înspre finanțare din nou.” – a declarat, pentru Canal SUD, Gheorghiță Cărtușanu – primarul comunei Fundeni

Continue Reading
La Top