URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

LUCRĂRILE DE LA COLEGIUL AGRICOL “SANDU ALDEA“ SUNT ÎN GRAFIC

Lucrările prevăzute a se realiza în cadrul proiectului “Modernizarea, reabilitarea și echiparea Colegiului Agricol “Sandu Aldea“, finanțat în cadrul POR 2014-2020, Axa Prioritară 4.5 destinată învățământului liceal tehnologic sunt în grafic, urmând a se finaliza la până la 31 decembrie 2023.

Astfel, până în acest moment s-au finalizat:

– construirea corpului de clădire

– lucrările de realizare a șarpantei și a învelitorii corpului clădirii de clase

– desființarea corpurilor C7 și C16 (corpuri vechi), în vederea realizării remizei auto.

În prezent se lucrează la remiza auto (construcție destinată desfășurării orelor de practică), unde au fost finalizate lucrările pentru infrastructură și a suprastructurii, lucrarile de închideri exterioare și compartimentare, învelitoare, realizarea tâmplăriei exterioare.

De asemenea, a fost finalizată platforma exterioară cu o suprafață de 330 mp, iar în paralel este în desfășurare, curățarea și pregătirea terenului pe zona unde va fi amplasată sera didactică.

În perioada următoare vor fi finalizate lucrările de realizare a instalațiilor electrice și de curenți slabi ale remizei auto dar și finisajele interioare ale acesteia.

Proiectul, în valoare de 2.523.791,41 lei, își propune să contribuie la asigurarea accesului la un proces educațional de calitate și la un mediu cât mai bun pentru desfășurarea activității elevilor și cadrelor didactice.

Sursă: Primăria Municipiului Călărași

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top