URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

LUCRĂRILE DE INFRASTRUCTURĂ DIN CHIRNOGI CONTINUĂ ÎN RITM ALERT

Ștefan Ion, edilul comunei Chirnogi, a oferit recent o actualizare importantă referitoare la stadiul lucrărilor de infrastructură din comuna.  Acesta a informat cetățenii despre întârzierile apărute și despre pașii următori în desfășurarea proiectelor de modernizare.

Lucrările de asfaltare din anumite zone ale comunei au fost temporar întrerupte din cauza unei defecțiuni la stația de asfalt de unde constructorul aduce materialul necesar. Ștefan Ion a explicat că defecțiunea este în curs de remediere și că există speranța că în zilele următoare lucrările vor fi reluate. Prima stradă unde se vor relua activitățile va fi strada Cazanului, urmată de strada Gospodarului.

Chiar dacă asfaltarea străzilor a întâmpinat dificultăți, lucrările la pistele de biciclete continuă fără probleme. Constructorul lucrează intens pe partea dreaptă a străzii pietruite dinspre Poliția de Frontieră. Conform ultimelor informații, pista este aproape complet asfaltată și au fost remediate micile nereguli care existau inițial. Următoarea etapă va implica continuarea lucrărilor pe partea stângă a străzii, cu toate modificările necesare pentru a respecta planul proiectului.

Ștefan Ion a asigurat cetățenii că, în ciuda întârzierilor temporare, proiectele de infrastructură vor continua conform planificării. „Totul va fi bine și va fi așa cum este prevăzut în proiect. Există certitudinea că proiectele vor continua în comuna Chirnogi”, a declarat acesta.

Administrația locală își exprimă angajamentul de a finaliza aceste lucrări într-un timp cât mai scurt și de a asigura o infrastructură modernizată și funcțională pentru locuitorii comunei.

Locuitorii din Chirnogi sunt încurajați să aibă răbdare și să fie încrezători că problemele actuale vor fi depășite, iar proiectele de infrastructură vor aduce beneficii pe termen lung pentru întreaga comunitate. Administrația locală va continua să ofere actualizări periodice și să informeze cetățenii despre evoluția lucrărilor.

Continue Reading
La Top