URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

LUCRĂRILE DE ASFALTARE A DJ403 AU FOST RELUATE

Lucrările de pe DJ 403 au fost reluate începând de luni, 9 octombrie a.c., constructorii sperând ca asfaltarea să fie gata pană la sfârșitul lunii în curs.

Între 2017-2019, Consiliul Judeţean Călăraşi a obținut fondurile necesare pentru asfaltarea a nu mai puțin de 220 de km. Reabilitarea Drumului Județean 403 trebuia să fie finalizată în termen de 24 de luni din momentul semnării contractului. În 2017, valoarea totală a proiectului însuma aproximativ 50 de milioane de lei.

Drumul județean care leagă localitățile Mânăstirea, Luica, Șoldanu și Radovanu s-a transformat, poate, într-unul dintre cele mai controversate proiecte de la nivelul Consiliului Județean Călărași în momentul în care neînțelegerile dintre contractor și subcontractor au început să apără.

Marți, 10 octombrie a.c., prima vizită de lucru de la reluarea lucrărilor a fost făcută de Mihăiță Beștea, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași. Acesta, însoțit de Valentin Bănea, director al Direcției Tehnice, a vorbit cu constructorul, cel din urma asigurându-l pe vicepreședintele Consiliului Județean că turnarea asfaltului se va realiza până la sfârșitul lunii octombrie, urmând ca tot ceea ce însemnă asfaltarea căilor de acces în locuințe să se facă ulterior.

Continue Reading
La Top