URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

LUCRĂRI ÎN GRAFIC, LA PALATUL ADMINISTRATIV DIN CĂLĂRAȘI

Se muncește, la foc automat, la Palatul Administrativ din Călărași. Directorul Direcției Tehnice a Consiliului Județean Călărași, George Vlase, ne-a precizat că, la acest moment, se efectuează lucrări de reabilitare la acoperișul clădirii, dar și în interiorul monumentului istoric.

“La Palatul Administrativ din Călărași se lucrează. Se lucrează la acoperiș, la șarpantă, dar și în interior, la pereți. Au început să fie desfăcute și instalațiile sanitare vechi, urmând a fi montate cele noi. Ne ținem de promisiuni, lucrăm conform graficelor. Echipa de la Consiliul Județean Călărași se ține de promisiuni și respectă termenele”, ne-a declarat George Vlase.

Amintim că termenul de finalizare a renovării Palatului Administrativ Călărași este 15 aprilie 2024, însă se estimează că reabilitarea va fi efectuată înainte de termenul stabilit în contract, mai exact la sfârșitul anului 2023.

Renovarea Palatului Administrativ a fost demarată de către Consiliul Județean Călărași, după zeci de ani în care obiectivul a fost lăsat în paragină. În urma reabilităriicorpul central al clădirii va găzdui Muzeul Artei şi Tehnicii, care va păstra arhitectura specifică perioadei secolului al XIX-lea, aceasta fiind înfrumusețată și de tehnologia modernă a secolului XXI. Acest muzeu va fi un centru artistic, având un concept inovativ de învăţare a muzicii din întreaga lume.

Continue Reading
La Top