URMĂREȘTE-NE

EDUCAȚIE

LOGISCOOL – O ȘCOALĂ UNDE COPIII POT ÎNVĂȚA PROGRAMARE

Trăim în era tehnologiei digitale și schimbările rapide pe care le propune au modificat major modul de învățare, de muncă și de comunicare.

Așadar , trebuie să ajungem la o cale de mijloc și să îmbinăm armonios tehnologia cu viața reală, asigurându-ne că impactul tehnologiei asupra copiilor este unul cât mai benefic și mai productiv.

La Logiscool copiii învață programare, învață să creeze jocuri și aplicații și mai ales sunt împreună cu prietenii de aceeași vârstă petrecând timp socializând.

O echipă Canal Sud a stat de vorbă cu Camelia Andrei, coordonatorul LOGISCOOL Călărași și care a oferit mai multe detalii despre activitățile acestei școli.

“Ne dorim să aducem educația digitală mai aproape de elevii generației curente și să îi ajutăm să pună bazele abilităților viitorului prin intermediul cursurilor de programare și a altor discipline adiacente, precum robotică si editare video. Oferta educațională Logiscool este o variantă, parintele poate alege între cursuri de programare, tabere urbane de jumătate de zi sau workshopuri cu diferite teme actuale și de interes pentru copii.

Logiscool oferă o gamă largă de opțiuni. Un copil începe alături de trainerii noștri prin programare cu blocuri vizuale, iar acesta poate ajunge să programeze cod-uri. Copiii învață într-un mod distractiv, prin creare de jocuri. Platforma educațională Logiscool este soluția ca fiecare copil, indiferent de vârsta să poată programa, având acces la platformă chiar și de acasă.

Logiscool România este lider pe piața de edu-tech pentru copii, cu peste 35.000 de elevii care ne-au trecut pragul din toate colțurile țării”.

Mai multe detalii puteți urmări în jurnalul Canal Sud din această seară.

Continue Reading
La Top