URMĂREȘTE-NE

SPORT

LOCALITATEA VÂLCELELE, CAPITALA CICLISMULUI PENTRU O ZI

Sâmbătă, 16 iulie, în localitatea Vâlcelele a avut loc un eveniment ce a bucurat toată comunitatea. Cu mic, cu mare, toată suflarea a ieșit la porți pentru a-i admira pe cei ce fac performanță în ciclism, încă de la vârste fragede.
Aici s-a desfășurat concursul “Prima Bicicletă”, în cadrul căruia au fost incluse și etape ale Cupei Naționale de copii, cadeți și juniori.

 

Primarul localității, Ionel Tatu, a luat pulsul locuitorilor și se declară încântat de felul în care s-a derulat evenimentul. „Un prieten de-al nostru a adus organizatorii să facă cea de-a opta ediție a concursului “Prima Bicicletă” la Vâlcelele. De aici s-au pornit discuțiile în care eu am spus că timpul e foarte scurt, dar uite că ne-am încadrat și am reușit să ducem cu brio până la final acest eveniment. Pentru locuitorii comunei a fost o surpriză să vadă atâta lume, atâtea biciclete. Concursul pentru cei mici a fost o încântare, să-i văd la cinci ani pe biciclete, cum aleargă. Lumea s-a bucurat că este un eveniment în cadrul comunei. Sperăm să se organizeze următoarea ediție tot la Vâlcelele.”

 

Cât despre următoarea ediție, organizatorii speră la mai mult. “Suntem la a opta ediție a concursului “Prima Bicicletă”, a cincea etapă din Cupa Națională de șosea de copii și a patra etapă de Cupă Națională de cadeți și juniori. Anul acesta am găsit o zonă foarte frumoasă pe raza comunei Vâlcelele. La eveniment au participat 152 de concurenți. Cu ajutorul localnicilor și primarului am reușit să ducem la bun sfârșit acest concurs, sperăm ca anul viitor să avem aici și Campionatul Național de șosea.”, ne spune Valerică Anghelescu, organizator.

Continue Reading
La Top