URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

LOC DE JOACĂ MODERN, ÎN SATUL VIȘINII DIN COMUNA INDEPENDENȚA

Comuna Independența este într-o continuă dezvoltare și modernizare. Cu o conducere tânără și cu dorință de dezvoltare și modernizare a comunei, rezultatul muncii prin proiectele desfășurate, nu întârzie să apară, la nivelul administrației. Printre proiectele actuale desfășurate în cadrul localității putem enumera părculețul din satul Independența care a fost inaugurat în data de 7 iulie 2023.

La data respectivă s-a promis că se va realiza un loc de joacă identic și în curtea grădiniței din satul Vișinii.

Așadar, în data de 11 octombrie 2023, s-au început lucrările la locul de joacă din satul Vișinii, cu promisiunea constructorului ca în maxim 7-10 zile, lucrarea să fie finalizată.

Locul de joacă va fi la standarde europene, cu echipamente de înaltă calitate, tartan, tot ce este necesar unui loc de joacă. Suprafața disponibilă pentru realizarea lui este de aproximativ 350 m pătrați, cu o investiție estimată la aproximativ 130 de mii de lei din bugetul propriu al comunei Independența. Beneficiarii acestui proiect vor fi atât copiii de la grădinița din satul Vișinii cât și copiii din satul Vișinii.

În primăvara anului viitor există promisiunea edilului, Gabriel Rădulescu, că se va construi un loc de joacă și în satul Potcoava. Al treilea loc de joacă va fi asemănător celor deja existente în comuna Independența cât și în satul Vișinii.

Reamintim faptul că școala a fost unul dintre cele mai importante paliere pe care edilul comunei le-a dezvoltat în primul rând. La nivel de tehnologizare și digitalizare, conducerea comunei afirmă faptul că nu există o altă școală la nivel de județ, o școală digitalizată așa cum regăsim în comuna Independența, sunt 21 de săli de clasă cu 21 de table inteligente conectate la sistem de videoproiectare, la un sistem de laptop, fiecare profesor cu laptopul lui, de același lucru beneficiază toți elevii, fiind dotați cu tablete conectate la internet.

Continue Reading
La Top