URMĂREȘTE-NE
Nod rutier Dragoș Vodă

ACTUALITATE

LICITAȚIA PENTRU CONSTRUIREA NODULUI RUTIER DE LA DRAGOȘ VODĂ, PE A2, TOT MAI APROAPE. DOCUMENTAȚIA A FOST TRIMISĂ LA ANAP

Directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, anunță că în perioada următoare vor fi lansate în licitație contractele pentru construcția a trei noduri rutiere pe A1, A2 și A3. Nodul ce urmează să fi construit pe Autostrada Soarelui va fi situat în zona localității Dragoș Vodă și va face legătura între A2 (km 90+100) și DJ 306.

Cristian Pistol mai transmite că documentația pentru licitații a fost trimisă ieri, 13 noiembrie, către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP). Această documentație prevede execuția lucrărilor în 10 luni pentru fiecare dintre cele trei proiecte finanțate prin Programul Transport.

Prin realizarea acestor lucrări vreau să atingem mai multe obiective: creșterea conectivității și accesibilității către zonele urbane majore, asigurarea continuității traficului rutier, scurtarea timpilor de călătorie și a distanțelor parcurse, reducerea numărului de accidente, a impactului asupra mediului dar și a costurilor de exploatare a vehiculelor”, a mai precizat Cristian Pistol, directorul CNAIR.

După validarea documentației de atribuire de către ANAP, CNAIR va putea publica Anunțul de Participare aferent contractelor pentru execuția lucrărilor pe cele trei loturi. Tot atunci se va stabili și data de depunere a ofertelor.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top