URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

LIBERALII AU VOTAT EXCLUDEREA LUI LUDOVIC ORBAN DIN PNL

Liberalii au votat excluderea lui Ludovic Orban din PNL, în data de 12 noiembrie 2021, în cadrul Biroului Executiv al formațiunii politice. Decizia de excludere a fostului lider al partidului urmează a fi validată de Consiliul Național al PNL.

După votul din BEX, Orban a subliniat că este onorat că este victima unei găști demolatoare, care a luat o decizie absurdă. De asemenea, acesta a precizat că președintele României, Klaus Iohannis și gașca demolatoare a PNL au aruncat țara în crizele sanitară și economică.

 “Sunt onorat că sunt  victima unei găști demolatoare, care a luat o decizie absurdă. În loc să plece ei de la conducerea partidului sau să îi excludă pe ei pentru ceea ce au făcut, au formulat propunerea de excludere a mea din PNL. Sunt onorat pentru că acest lucru demonstrează clar că eu nu am absolut niciun fel de legătură cu toate nenorocirile care au fost făcute de Iohannis și de gașca demolatoare după data de 1 iunie. Aici este vorba de aruncarea României în criză, lăsarea românilor fără apărare în momente de gravă criză sanitară, de gravă criză economică, în momente extrem de dificile în care românii nu au avut sprijin în instituțiile statului. Această gașcă demolatoare, pilotată din ce în ce mai vizibil de Klaus Iohannis, este cea care a făcut praf  PNL, a făcut praf democrația, drepturile și libertățile membrilor PNL, care au fost împiedicați să își exercite în mod liber dreptul de  vot și de asemenea a făcut praf Coaliția de guvernare și, iată, au desăvărșit opera de distrugere a oricărei speranțe de guvernare liberală a României prin aducerea PSD la guvernare”, a afirmat Ludovic Orban.

Continue Reading
La Top