URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

LEHLIU-GARĂ VA AVEA PASAJ. ACORDUL DE PARTENERIAT ÎNTRE AUTORITĂȚILE LOCALE ȘI MINISTERUL TRANSPORTURILOR, SEMNAT

Consiliul Județean (CJ) Călărași, Primăria Lehliu-Gară și Ministerul Transporturilor au încheiat astăzi, 14 februarie a.c., un parteneriat care are ca scop realizarea obiectivului de investiții “Pasaj de trecere la nivel de cale ferată, București-Constanța (Lehliu-Gară)”.

“Lehliu-Gară va avea pasaj! Este cel de-al doilea coridor rutier care se va ridica pe teritoriul județului Călărași, după cel de la Drajna, și care va decongestiona traficul în acest nod important de circulație. Împreună cu primarul orașului Lehliu-Gară, Iulian Iacomi, în prezența domnului Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii Rutiere, am încheiat, astăzi, parteneriatul între Consiliul Județean Călărași UAT – leader de proiect, oraș Lehliu-Gară, județul Călărași și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR SA – în vederea realizării obiectivului de investiții – Pasaj de trecere la nivel de cale ferată, București-Constanța (Lehliu-Gară). O mare reușită a administrației PSD”, a transmis liderul CJ Călărași, Vasile Iliuță, pe Facebook. 

Noul proiect, derulat prin CNAIR, face parte dintr-o listă de 20 de pasaje, toate finanțate prin PNRR, după cum anunța secretarul de stat Sorinel Vrăjitoru, recent, pe o rețea de socializare.

 

Continue Reading
La Top