URMĂREȘTE-NE

EXCLUSIV

LEAPȘA LA DONARE! SUBPREFECTUL ILIE, PRIMA AUTORITATE CARE A DONAT SÂNGE PENTRU UCRAINA

Ca urmare a acțiunii inițiată de CANAL SUD, Instituția Prefectului , prin subprefectul Eugen Ilie (PSD), a dat startul donațiilor de sânge în campania de donare de sânge pentru răniţii din războiul din Ucraina.

“La nivelul Instituției Prefectului am discutat de dimineață și cu domnul prefect Valentin Barbu și împreună cu dumnealui am hotărât ca acei colegi care au posibilitatea să doneze, să vină în zilele următoare iar cei care au donat deja, vor mai veni atunci când li se va permite”, declară Ilie.

Raluca Cruceat, Directoarea Centrului de Transfuzii Sanguine Călărași, ne spune că gestul făcut de tânărul subprefect este unul minunat și se bucură ca l-a avut ca donator.

“ Din câte am înțeles, dumnealui a răspuns provocării lansate de Canal Sud. Îi mulțumim pentru gestul dumnealui, este un lucru extraordinar atunci când oameni care conduc comunitatea se implică în problemele comunității și ajută la rezolvarea acestora. Sperăm ca gestul domnului subprefect să fie urmat și de alte persoane.
De asemenea având în vedere provocarea lansată pe Canal Sud, ieri, către domnul subprefect, ne-am gândit ca ar fi frumos dacă și dumnealui astăzi, ar provoca la rândul dumnealui pe altcineva să vină să doneze, un fel de “Leapșa pentru donare, Leapșa pentru viața”.

Continue Reading
La Top