URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

LANSAREA UNUI PROGRAM NAȚIONAL DEDICAT IMM-URILOR ROMÂNEȘTI

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării alături de Poșta Română şi unul dintre liderii globali în comerțul online anunţă lansarea unui program naţional dedicat IMM-urilor românești.

,,@ebay este una dintre cele mai importante platforme de comerț online la nivel mondial și este folosită cu succes de milioane de oameni din întreaga lume. Compania a anunțat un parteneriat surpriză cu Poșta Română pentru a lansa un program național dedicat IMM-urilor românești.

Detaliile despre acest program urmează să fie anunțate săptămâna viitoare. Cert este că vom reuși astfel să oferim antreprenorilor români acces la o piață globală și facilitarea vânzării de produse și servicii pe platforma eBay.

Poșta Română va juca un rol important în acest parteneriat, ajutând IMM-urile să livreze produsele în timp util. Prin intermediul acestui program, companiile românești vor putea să își extindă afacerile, să își crească veniturile și să își dezvolte o prezență online mai puternică.

Parteneriatul dintre eBay și Poșta Română va avea un impact pozitiv asupra economiei românești, contribuind la creșterea exporturilor de produse românești.

Felicitări, Valentin Ștefan și echipei Compania Naţională Poşta Română! Un pas important pentru România Viitorului. Continuăm”, a transmis ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja pe pagina sa de socializare.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top