URMĂREȘTE-NE

CULTURĂ

LANSARE DE CARTE, LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ CĂLĂRAȘI

Biblioteca Județeană “Alexandru Odobescu” din Călărași vă invită să participați la un eveniment cultural organizat cu sprijinul Consiliului Județean Călărași , prilejuit de apariția volumelor GRILAJUL DIN FEREASTRĂ și O VARĂ CÂT O VIAȚĂ, volume ale autorului Dan Bițuică, călărășean de 20 de ani prin adoptie, autor al altor două volume care au văzut lumina tiparului în ultimii doi ani: Cântecul lacului – decembrie 2020 și În zori, să ma ierți! -februarie, 2021.

“Îmi place să scriu și să cred că am povești frumoase, care pot ajunge la inimile cititorilor”, declară autorul Dan Bițuică.

Începând cu ora 14.00, în data de 24 februarie 2022, în Sala Perspective a Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași , vom fi onorați să îl avem în mijlocul nostru pe autorul volumelor, care ne va împărtăși din experiențele care i-au marcat scrierile și pe invitatul acestuia, domnul prof. dr. Constantin Tudor.
Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, profesori, jurnaliști, scriitori și toti cei interesați, în limita locurilor disponibile și cu respectarea masurilor de prevenire a pandemiei actuale.

Continue Reading
La Top