URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

LABORATORUL SMART AL BIBLIOTECII JUDEȚENE TE ADUCE MAI APROAPE DE TEHNOLOGIE

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart.

SmartLab Călărași este un proiect inițiat de Consiliul Judetean Calarasi, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate și derulat de Biblioteca Județeană Călărași.

Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile, respectiv, 2 grupe de curs, fiecare grupă va fi formată din maxim 15 persoane, cu vârstele între 10-14 ani. Acestea urmează să ia parte la experiențe noi cu ajutorul echipamentelor din dotare:

  1. Curs de inițiere în Grafică și printare 3D – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de marți, între orele 15:00 – 17:00.
  2. Curs de inițiere în Robotică – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de joi, între orele 15:00 – 17:00.

“Laboratorul aduce beneficii comunității, pornim înscrierile și așteptăm toți copiii să vină să descopere tehnologia. Ochelarii 3D, imprimantele 3D, tabla interactivă și roboțeii de aici de la SmartLab, bineînțeles ei își vor confecționa propriul robot. Este o activitate frumoasă, mai ales în prag de vacanță, este o altfel de activitate unde toți copiii sunt bineveniți.” – a declarat Marinela Voivozeanu, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu”, pentru Canal SUD.

Continue Reading
La Top