URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

L-AȚI VĂZUT? POLIŢIA CAPITALEI SOLICITĂ SPRIJINUL CETĂŢENILOR

POLIŢIA CAPITALEI SOLICITĂ SPRIJINUL CETĂŢENILOR

Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, asupra unei femei, în timp ce se afla în dreptul unei scări de bloc din sectorul 1.

Fapta ar fi fost săvârșită la data de 23 iulie a.c.

Cei care îl recunosc şi pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

La data 23 iulie 2022, polițiști Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 a fost sesizată cu privire la o tâlhărie săvârșită pe o stradă din Sectorul 1.

Polițiștii s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la o unitate medicală, unde femeia, de 78 de ani, a fost transportată în vederea acordării de îngrijiri medicale, și a transmis faptul că o persoană necunoscută i-ar fi smuls geanta, în care avea 2.000 de lei și alte bunuri, moment în care s-a dezechilibrat și s-a lovit în zona capului.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top