URMĂREȘTE-NE
Brânză telemea confiscată

ACTUALITATE

JUMĂTATE DE TONĂ DE TELEMEA, CONFISCATĂ DE DSVSA CĂLĂRAȘI DE LA UN MAGAZIN DIN MUNICIPIU. CARE ESTE MOTIVUL

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în teren pentru verificarea legalității activităților comerciale din magazine, piețe, târguri şi centre agroalimentare din Călărași. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit, la un magazin din Călărași, faptul că 500 kg de brânză telemea destinată vânzării nu aveau documente de proveniență. În acest sens, patronul societății comerciale s-a ales cu o amendă considerabilă.

 „Ca urmare a verificărilor efectuate la o societate comercială din municipiul Călărași, județul Călărași, polițiștii au identitificat 500 de kg de brânză telemea destinată comercializării, pentru care reprezentantul societății nu a putut prezenta documente de proveniență. În acest sens, a fost solicitat sprijinul reprezentanților Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, care au dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 10.000 de lei și măsura complementară a confiscării pentru întreaga cantitate de brânză”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași.

De asemenea, tot în urma acelorași verificări, polițiștii au depistat la vânzare opt pungi cu detergent praf, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, produse care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind susceptibile a fi contrafăcute. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Acțiunile polițiștilor de investigare a criminalității economice vor continua”, mai transmit reprezentanții IPJ Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top