URMĂREȘTE-NE

SPORT

JUCĂTORII DE SQUASH DIN CĂLĂRAȘI PE PODIUMUL CLASAMENTULUI NAȚIONAL ÎN LUNA NOIEMBRIE

Jucătorii de squash legitimați la clubul sportiv Remat Călărași, au reușit și în luna noiembrie să ocupe primele locuri ale podiumului în Clasamentul Național by Living Well România.

Înaintea ultimului concurs de seniori din 2023, Ania Nemedi și Richard Dragomir continuă să fie leaderii clasamentului. Cursa pentru ocuparea primului loc la sfârșitul anului calendaristic continuă.

Clasamentul se prezintă astfel:

La categoria masculin, Richard Dragomir a rămas leader și în luna noiembrie cumulând un total de 5.644 de puncte. Daniel Sima de la clubul sportiv Helios Timișoara a strâns un total de 5.236 de puncte. Locul trei este ocupat de un alt jucător de squash de la Helios Timișoara, Ralf Lungu, cu un total de 4.712 puncte. Un alt jucător de squash din cadrul clubului sportiv Remat Călărași, Lucian Ionescu, ocupă poziția cu numărul 8 cu un total de 3.583 de puncte.

La feminin situația clasamentului nu aduce schimbări, primul loc fiind ocupat de jucătoarea de squash Ania Nemedi din cadrul clubului sportiv Helios Timișoara. Jucătoarele din Călărași Andreea Ghiorghișor și Alexandra Ghiorghișor, reușesc să iși păstreze în clasament locurile doi respectiv trei. Andreea Ghiorghișor jucătoarea legitimată la Remat Călărași are cumulat un total de 5.550 puncte iar sora sa, Alexandra Ghiorghișor un total de 4.644 de puncte. O altă jucătoare din Călărași, Timeea Dumitrașcu se clasează pe locul 5, cu un total de 4.372 de puncte.

Continue Reading
La Top