URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

JANDARMII IALOMIȚENI, LA DATORIE ÎN WEEKEND

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va suplimenta efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului nostru.

Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări:

  • Sâmbătă, 02 septembrie a.c.: începând cu ora 17.30, la ”Festivalul Luminii”, care va avea loc în Parcul Tineretului din municipiul Slobozia și între orele 20.00-22.00, în Piața Revoluției din municipiul Slobozia, la evenimentul artistic ”Disco Night”.
  • Duminică, 03 septembrie a.c., începând cu ora 12.00, pe stadionul comunal, la activitățile festive ocazionate de ,,Ziua Comunei Bordușani”.
  • În perioada 31 august – 3 septembrie, la FarmConect România Târgul Agriculturii Românești, care are loc în municipiul Slobozia.

De asemenea, în această perioadă, se va acționa în sistem integrat, în zonele aglomerate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.

Continue Reading
La Top