URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

JANDARMII IALOMIȚENI LA DATORIE ÎN ACEST WEEKEND

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va suplimenta efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului nostru.

Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări sportive și cultural-artistice:

Sâmbătă, 26 august a.c.:

  • începând cu ora 11.00, pe stadionul ,,1 Mai” din Slobozia, unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele AFC Unirea 04 Slobozia și C.S. Tunari;
  • începând cu ora 16.00, în incinta Bazei Sportive ”Unirea Gârbovi”, la activitățile festive ocazionate de ,,Ziua comunei Gârbovi”;
  • începând cu ora 17.00, la manifestările cultural-artistice ocazionate de ”Ziua localității Coșereni”;
  • începând cu ora 18.00, pe stadionul comunal din Gheorghe Doja, unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Recolta Gheorghe Doja și C.S. Gloria Băneasa;
  • între orele 20.00-22.00, în Piața Revoluției din municipiul Slobozia, la evenimentul artistic ”Disco Night”.

În perioada 26 – 27 august a.c., jandarmii ialomițeni vor fi prezenți pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la Festivalul Tradițiilor Pescărești, care se va desfășura în municipiul Fetești.

De asemenea, în această perioadă, se va acționa în sistem integrat, în zonele aglomerate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise. 

Desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor din acest sfârșit de săptămână este una dintre prioritățile noastre, iar în caz de urgență, adresați-vă cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau apelați numărul unic de urgență 112“, precizează Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița într-un comunicat de presă.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top