URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

JANDARMII CĂLĂRĂȘENI MENȚIN SIGURANȚA ÎN ACEST SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Călărași, I.S.U. Călărași și Poliția Locală, vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele cultural-artistice și sportive organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, astăzi, 6 octombrie 2023, începând cu ora 17:00,  în zona Stadionului “Ion Comșa”, jandarmii călărășeni vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal dintre echipele AFC Dunărea Călărași – ASFC Agricola Borcea.

Un alt eveniment sportiv la care militarii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță pentru participanți este Concursul Național de Lupte ( Libere și GrecoRomane) care va avea loc în perioada 6-8 octombrie a.c.

În zilele de 7, respectiv 8 octombrie 2023, la Zilele Comunei Dichiseni, jandarmii vor asigura măsuri specifice de ordine și siguranță publică, acționând pentru prevenirea faptelor antisociale.

Totodată, duminică, pe 8 octombrie, oamenii legii vor fi vigilenți pentru ca “Semimaratonul Alergarea de Sâmbătă Călărași” să se desfășoare în condiții optime de siguranță.

Mai cu seamă, în această perioadă, forțele de ordine vor patrula în zonele în care se preconizează o prezență mai mare de persoane și vor acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere legilor și normelor de conviețuire socială precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit astfel de fapte.

Pentru evitarea evenimentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure liniștea publică, Jandarmeria Călărași recomandă cetățenilor care vor participa la aceste evenimente să respecte indicațiile forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să acorde o atenție deosebită bunurilor personale și să manifeste o atenție sporită asupra copiilor care îi însoțesc.

Pe această cale, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași face apel către cetățeni să solicite „Serviciul Unic de Urgență”, 112, în cazul în care au asistat, au cunoștință ori au fost victime ale unor fapte antisociale.

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top