URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

JANDARMII CĂLĂRĂȘENI, LA DATORIE, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

În weekendul acesta cadrele Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași vor executa misiuni în zona de competență, atât independent, cât și în sistem integrat, pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură antisocială.

Jandarmii călărășeni vor asigurara măsurile de ordine publică la următoarele evenimente:

“Zilele Comunei Modelu”, eveniment ce va avea loc în zilele de 18 și 19 mai a.c., unde se vor desfășura programe cultural-artistice susținute de artiști consacrați, activități comerciale și care se vor finaliza cu focuri de artificii;

“Zilele Comunei Ciocănești” , în data de 19 mai a.c., eveniment ce va fi organizat de autoritățile locale în zona stadionului comunal, unde vor fi invitați să susțină spectacole artiști de muzică populară și ușoară, dansuri populare și va concerta Fanfara Ciocănești.

“Recomandăm persoanelor participante la evenimentele ce urmează a avea loc, să respecte indicaţiile şi îndrumările forțelor de ordine și măsurile stabilite de organizatori, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să aibă grijă de obiectele personale.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

În cazul în care aveți nevoie de ajutor, solicitați cu încredere sprijinul forțelor de ordine prezente sau apelați numărul unic de urgenţă 112”, este precizat într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Călărași.

Continue Reading
La Top