URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

JANDARMII CĂLĂRĂȘENI, LA DATORIE ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ. CÂTE AMENZI AU APLICAT

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Călărași au acționat în ultima săptămână, zilnic, pe raza județului Călărași pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, de natură penală sau contravenţională, în mod independent, precum şi în sistem integrat, transmit reprezentanții Instituției.

Pe timpul misiunilor desfășurate în această perioadă, jandarmii au aplicat în total 16  sancțiuni contravenționale în cuantum de 5.200 de lei și au constatat  o faptă de natură penală, fiind identificat un făptuitor pentru comercializarea fără documente legale a peștelui ( O.U.G. 23/2018), fiind ridicate în vederea confiscării 30 de kg de pește din specia scrumbie. Actele de constatare întocmite au fost înaintate către organele abilitate pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al IJJ Călărași.

De asemenea, jandarmii călărășeni aflați în misiune de patrulare în zona „Târgului săptămânal” (Obor) au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută a plătit pentru mai multe bunuri pe care le-a cumpărat cu o bancnotă ce ulterior s-a dovedit a fi neconformă, existând suspiciunea de a fi falsificată. În speță, au fost sesizați lucrători din cadrul SCCO pentru continuarea verificărilor.

Rămânem în continuare la datorie pentru siguranța cetățenilor și vă reamintim că ne puteți solicita sprijinul, ori de câte ori este nevoie, fie în mod direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență 112”, mai transmit reprezentanții IJJ Călărași.

Continue Reading
La Top