URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

JANDARMII CĂLĂRĂȘENI, LA DATORIE

În perioada 8-10 septembrie 2023, jandarmii călărășeni vor acționa pentru siguranța comunității atât independent, cât și în cadrul dispozitivului integrat.

Zilnic, echipajele de jandarmi vor acționa pentru intensificarea măsurilor de ordine și vor desfășura acțiuni cu precădere în zonele și arterele intens circulate, urmărind descurajarea persoanelor care tulbură ordinea și liniștea publică sau comit alte fapte antisociale.

“În ziua de 8 septembrie, în contextul sărbătoririi Nașterii Maicii Domnului, vom acorda o atenție deosebită lăcașurilor de cult la care sunt semnalate participări semnificative de enoriași, prin acțiuni de patrulare, astfel încât să fie asigurată intervenția punctuală în cazul apariției unor situații nedorite. Tot în aceeași zi, vom fi prezenți în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale la meciurile de fotbal disputate de echipele ACS Înainte Modelu – CS Afumați și AFC Dunărea Călărași – ACS Progresul Fundulea, începând cu ora 17:00. În ultima zi a Târgului de Toamnă, 8 septembrie, vom asigura măsurile de ordine și siguranță publică la acest eveniment local. Totodată, în zilele de 8 și 9 septembrie, asigurăm măsuri de ordine și liniște publică la Zilele comunei Dragalina”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași într-un comunicat de presă.

Jandarmii le recomandă cetățenilor să dea dovadă de înțelegere, să adopte un comportament civilizat și să respecte indicațiile forțelor de ordine, să supravegheze copiii care îi însoțesc și să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale.

Continue Reading
La Top