URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ÎȚI CAUȚI LOC DE MUNCĂ? AJOFM CĂLĂRAȘI ANUNȚĂ ORGANIZAREA BURSEI LOCURILOR DE MUNCĂ

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași (AJOFM Călărași) anunță organizarea Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenții Promoției 2023, programată pentru data de 27 octombrie 2023.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 09:00 în două locații:

  • Călărași – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași;
  • Oltenița – Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Oltenița, str. Argeșului, nr.111.

La această bursă sunt așteptați angajatori care oferă locuri de muncă vacante și persoane în căutarea unui loc de muncă, cu accent pe absolvenții din acest an.

Bursa Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate valoroasă pentru a explora piața muncii, pentru a afla detalii despre ofertele de locuri de muncă disponibile și pentru a facilita interacțiunea directă între angajatori și solicitanții de locuri de muncă.

Evenimentul se adresează atât absolvenților, cât și altor persoane în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă. Pentru a promova mai eficient locurile de muncă disponibile, angajatorii care doresc să participe la eveniment sunt rugați să transmită oferta lor de locuri de muncă vacante către AJOFM Călărași până la data de 20 octombrie 2023.

Continue Reading
La Top