URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ISU CĂLĂRAȘI ORGANIZEAZĂ PRIMA EDIȚIE A PROIECTULUI “MARATONUL RESUSCITĂRII”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” al județului Călărași va găzdui prima ediție a proiectului “Maratonul Resuscitării” în Călărași pe data de 14 octombrie 2023.

Evenimentul va avea loc la Sala de Sport a Școlii nr. 11 “Tudor Vladimirescu” din Călărași și va oferi lecții gratuite de prim-ajutor.

În ziua de sâmbătă, 14 octombrie, să desfășurăm o lecție maraton de prim ajutor. Sub coordonarea doamnei Ghiță, Unității de Primiri Urgențe și colegilor de la SAJ, dorim să desfășurăm o lecție de prim-ajutor, pentru cetățenii municipiului Călărași. Acțiunea se va desfășura în incinta Școlii Tudor Vladimirescu, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Vom încerca să oferim cât mai multe aspecte privind primul ajutor pentru că trebuie să știm cum să reacționăm în situații critice”, a declarat Adrian Păduraru, inspector șef ISU Călărași, pentru Canal SUD.

Acest maraton constă în prezentarea celor 10 ateliere de prim-ajutor, dintre care vor fi și ateliere pentru poziția laterală de siguranță, ateliere pentru resuscitare și două ateliere pentru dezobstrucția căilor aeriene. Cursul se va desfășura atât teoretic, cât și practic” a declarat Nicușor Șandru, asistent coordonator SMURD, pentru Canal SUD.

Continue Reading
La Top