URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

IONUȚ STAN, NOUL LIDER AL TSD CĂLĂRAȘI

Ionuț Stan este noul președinte al tinerilor social-democrați călărășeni. Acesta a fost desemnat lider ieri, 12 septembrie a.c., în cadrul Conferinței Județene de Alegeri a TSD Călărași. El îl înlocuiește pe Marius Sbârcea, cel care și-a încheiat, după nouă ani de activitate, mandatul de președinte al tinerilor din PSD.

La eveniment au participat sute de tineri pesediști, dar și cunoscuți politicieni printre care s-au numărat președintele Organizației Județene a PSD, Vasile Iliuță și șeful Organizației Municipale a formațiunii politice, Marius Dulce.

“Preluare frumoasă de ștafetă la TSD Călăraşi. Marius Sbârcea și-a încheiat, după 9 ani de activitate, mandatul funcției de președinte al tineretului social democrat. Tinerii și-au ales, astăzi (n.r. 12 septembrie a.c.), un nou lider, o nouă structură de conducere și un nou program politic. Felicitări, Ionuț Stan! Succes noii echipe care a primit girul politicienilor de mâine”, a declarat președintele Organizației Județene a PSD Călărași, Vasile Iliuță.

“Tinerii au fost, sunt și vor fi motorul dezvoltării oricărei societăți. În PSD Călărași, organizația de tineret se bucură de tot sprijinul și aprecierea noastră pentru că aduce acel suflu proaspăt de care avem nevoie în demersul nostru de rezolvare a problemelor cu care ne confruntăm în administrație sau societate. Alegerile din cadrul organizației județene TSD Călărași, de astăzi, au consfințit alegerea lui Ionuț Stan pe care-l felicit pentru munca depusă până acum în cadrul organizației. Știu că are suficiente calități să coaguleze în jurul său o echipă de tineri inimoși, cu inițiativă, perseverenți, harnici și curajoși care să pună umărul la dezvoltarea reală a județului nostru. Este un deziderat pe care-l vom atinge împreună cu toți călărășenii de bună credință”, a menționat președintele Organizației Municipale a PSD Călărași, Marius Dulce.

Continue Reading
La Top