URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

ION SAMOILĂ, MESAJ PENTRU PRIMARII JUDEȚULUI CĂLĂRAȘI: “TREBUIE SĂ ASIGURĂM PROIECTELE DE APĂ ȘI CANALIZARE”

Proiectele de apă și canalizare ale primăriilor din județul Călărași vor avea prioritate în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, a subliniat vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Ion Samoilă, săptămâna trecută, în cadrul conferinței de presă a Organizației Județene a PSD.

“Legat de programul ‘Anghel Saligny’, suntem, la acest moment, în discuții cu toate UAT-urile. Trebuie să înțeleagă toată lumea că avem niște obligații, conform Ordonanței, trebuie să asigurăm proiectele de apă și canalizare. Știu că toată lumea își dorește asfalt, dar cred că a venit momentul ca toată lumea să înțeleagă că este necesar să facem canalizare, după care să facem asfaltarea”, a punctat Ion Samoilă.

Precizăm că, președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, menționa, săptămâna trecută, în cadrul aceleiași conferințe de presă, că județul nostru se va număra printre cele șase selectate în vederea semnării tuturor contractelor de infrastructură, pe PNI “Anghel Salingny”. Conform spuselor acestuia, fiecare primărie din județ va avea cel puțin un proiect care va intra pe lista de finanțare a programului menționat anterior.

Continue Reading
La Top