URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ÎNTÂLNIRE COMUNĂ ÎNTRE PRIMĂRIE ȘI CONSILIUL JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI. AFLĂ TEMELE DISCUȚIILOR

Astăzi, echipele Direcțiilor de Dezvoltare ale Primăriei Municipiului Călărași și Consiliului Județean Călărași s-au întâlnit într-o ședință comună având ca temă proiectele de dezvoltare locală.

Eduard Grama, administratorul public al Primăriei Municipiului Călărași, este cel care a inițiat întrevederea specialiștilor din cele două instituții publice.

“În spatele dezvoltării locale stau echipe de specialiști care scriu proiecte și le implementează.
Cu acești oameni am purtat discuții astăzi pe teme legate de viitoarele obiective ale Primăriei Municipiului Călărași și ale Consiliului Județean Călărași.

Le-am prezentat ținta de absorbție a Programului Operațional Regional din programarea 2021-2027 și teme de interes pentru autoritățile publice locale, printre care și investițiile din PNRR, respectiv creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe și a clădirilor publice și realizarea pistelor de biciclete prin programul „Euro Velo”.

O întâlnire comună, eligibilă pentru depunerea viitoare de proiecte mari pentru municipiu și județ” , a postat Eduard Grama pe o rețea de socializare.

Continue Reading
La Top