URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

INSTANŢA A DECIS: PRIMĂRIA CURCANI NU ARE VICEPRIMAR

Instanţa a decis: Primăria Curcani, din judeţul Călăraşi, nu are, în mod oficial, viceprimar, conform unei hotărâri definitive a Curţii de Apel Bucureşti.

Este cunoscut faptul că la această primărie au tot fost probleme administrative, generate de “conflicte” politice. Primarul Aurică Gazu (PSD) şi consilierii locali ai PNL s-au tot “împuns” pe la şedinţele de consiliu, pe motiv că edilul nu ar fi acceptat legalitatea unei hotărâri din anul 2020 privind alegerea viceprimarului comunei (n.r. este vorba despre Dorel Nica, PNL).

La fiecare şedinţă de Consiliu Local au fost scandaluri, din cauză că primarul nu ar fi dorit, după cum susţineau consilierii liberali, sub nicio formă, să îl recunoască pe Nica Dorel ca viceprimar. Şi uite aşa, s-a ajuns în instanţă. Cel care se dorea a fi viceprimar a dat primăria în judecată, pentru a-şi revendica funcţia pe care o “câştigase” în urma aprobării cu majoritate de voturi a Hotărârii nr. 35/29.10.2020. Însă,  în urma Hotărârii Definitive a Curţii de Apel Bucureşti, din data de 21 iunie a.c., se pare că penelistul Dorel Nica nu a avut câştig de cauză: “Soluţia pe scurt: Admite recursul. Casează în tot sentinţa recurata şi, în rejudecare: Respinge cererea ca inadmisibilă. Respinge cererea recurentei-pârâte de plată a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunţată astăzi , 21.06.2022 (…)”.

 

 

Continue Reading
La Top