URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚE SCOATE LA CONCURS PESTE 1.500 DE POSTURI VACANTE, EXISTENTE LA NIVEL NAȚIONAL

Pentru acoperirea deficitului de personal necesar gestionării eficiente a misiunilor specifice armei, în perioada următoare, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs peste 1.500 de posturi vacante, existente la nivel național.

Din totalul acestora, 1.000 sunt pentru încadrarea subofițerilor conducători auto lângă structurile de intervenție și 577 pentru ofițeri și subofițeri din structurile suport, pentru domeniile prevenire, resurse umane, achiziții, logistică, relații publice, financiar, comunicații și IT, pregătire pentru intervenție, secratariat și centrul operațional.

Anunțurile de concurs vor fi afișate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și pe website-urile inspectoratelor județele pentru situații de urgență/al municipiului București-Ilfov.

Urmărește secțiunea CARIERĂ pentru identificarea funcției care ți se potrivește și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești. Sursa foto: pressalert.ro

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top