URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ÎNGERI ÎN UNIFORME. 5 OAMENI TRĂIESC DATORITĂ LOR

Când salvezi o viață, salvezi și sufletul unei mame, al unui frate, al unei bunici sau al unui prieten. Este salvat destinul celor cărora aparții, este curmată suferința celor ce te așteaptă, a celor care te iubesc si a celor pentru care lipsa ta provoacă o amputare emoțională.

Dezastrul produs în Turcia și Siria a adus suferință de neimaginat pentru sute de mii de oameni, a schilodit destine și a înlocuit normalitatea cu haosul.

Într-un peisaj cuprins de dezolare, disperare și suferință, cei peste 100 de pompieri români continuă să demonstreze că rolul de salvator este sinonim cu harul de a înlocui suferința cu iubirea, haosul cu pacea si frământarea cu liniștea.

Misiunea lor nu este ușoară, misiunea salvatorului nu este lipsită de risc, epuizare fizică și sleire emoțională.

5 oameni trăiesc datorită lor! Aceasta este răsplata oamenilor, românilor îmbrăcați în haina salvatorilor pentru care riscul este doar o nouă zi, pentru care epuizarea este o nouă provocare și pentru care datoria pe care o au acolo, unde este cea mai mare nevoie de ei, este chemarea la care tot Universul a conlucrat, astfel încât, succesul să reprezinte menirea și rostul lor.

Continue Reading
La Top