URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

INDEPENDENȚA: SE PREGĂTEȘTE TERENUL PENTRU EXTINDEREA ILUMINATULUI PUBLIC

Într-o postare pe pagina personală de socializare, Gabriel Rădulescu, edilul comunei Independența anunță că în această perioadă se aranjează terenul pentru extinderea iluminatului public pe sectorul de drum începând de la curba care se află la intrarea din satul Independenta și stadion sat Independența până la intrare în satul Potcoava.

“Pregătim terenul pentru extindere iluminat public pe sectorul de drum Curbă – intrare sat Independenta și stadion sat Independența – intrare sat Potcoava. Vor fi un total de 88 stâlpi (din 35 în 35 m) cu o înălțime de 8 metri. Am promisiunea constructorului că lucrarea va începe în 3-4 zile. Să auzim de bine!” este mesajul postat de Gabriel Rădulescu, primarul comunei Independența.

Totodată sursa citată precizează că pentru pista de bicicliști a fost depus proiectul pentru finanțare în cadrul PNRR. Proiectele cu finanțare europeană sunt cu un parcurs ceva mai dificil deoarece este foarte multă birocrație în spatele fiecărui proiect. Cu toate acestea, primarul, spune că pista pentru bicicliști se va realiza cu siguranță.

Continue Reading
La Top